Be beautiful
by
Beau Jolie!

Fabelash Eyelashes cursus

Overweegt u een aanvullende dienst in uw salon, een carrière switch of een bijbaan? Fabelash Eyelashes geeft gecertificeerde opleidingen.
Lindsy is de officiële trainster voor Fabelash cursussen in Belgisch en Nederlands Limburg.
Fabelash Eyelashes biedt 4 verschillende trainingen maar u kan ook kiezen voor een of meerdere combinatie trainingen:

Wimper-extensions One by One

Russian Volume 3D Training

Semi Permanente Mascara

Perfectie Training Advanced Masterclass

Combinatie trainingen

Wimperextensions One by One

U kunt zeker zijn van een waardevolle toevoeging in uw schoonheidssalon, visagiestudio, kapperszaak, nagelsalon etc. als u besluit met Fabelash wimperextensions aan de slag te gaan.
Hoe verloopt de wimperextension cursus?
De Fabelash cursus “one by one” loopt 1 dag. U wordt verzocht een model mee te nemen. De ochtend bestaat uit de theorieles waar u opgeleid wordt om als professional goed geïnformeerd aan de slag te gaan met wimperextensions en Fabelash wimperproducten. Waar moet u op letten bij uw klanten? Welke lengte en dikte wimpers moet u gebruiken en hoe moet u deze plaatsen zodat het een strak en vol geheel wordt?
Nog voor de lunch (inbegrepen) starten we met het plaatsen van de wimperextensions op een mannequin, dit is een veilige manier van het toepassen van wimperextensions, gaat dit goed en voel je je zeker? Dan beginnen we daarna met het plaatsen van de wimperextensions op jouw model.

intensieve training op 1 dag met een uitgebreid theorie en praktijkgedeelte

plaatsingstechniek ontwikkeling op mannequin en op model

met uitgebreide lunch

starterspakket inbegrepen (hiermee kunnen 40 sets geplaatst worden)

inclusief theorieboek en overig lesmateriaal

vermelding als gecertificeerd wimperstyliste op www.fabelash.com

officieel certificaat Wimperstyliste Master Fabelash Eyelashes

€ 380 ex. btw

Wil jij jouw klanten de beste service kunnen geven?
ja

Russian Volume 3D Training

Deze cursus is enkel geschikt voor de ervaren wimperstylist.
Voor deze techniek gebruiken wij de dunste en zachtste wimperextensions uit het Fabelash Eyelashes assortiment. Tijdens deze training leert u de Russian Volume Wimperextensions te plaatsen. Het resultaat? Extreem volle wimperextensions met een driedimensionale uitstraling. Een uitvinding op het wimperextensions gebied. Een techniek die zijn bekendheid verkregen heeft in de Verenigde Staten waar wij nu trots op zijn deze aan te bieden!
Tijdens de theorie van de Masterclass Russian Volume Lashes leert u de diverse effecten die de Volume Lashes creëren. Zo is het niet voor iedereen weggelegd om 6D Lashes te dragen, wellicht wel een 3D of een 2D, daarom is een intensieve theorie bij deze Russian Volume Training van groot belang. Wij behandelen tevens het opvullen alsook het verwijderen van deze Russian Volume Wimperextensions. Russian Volume Wimpers kun je enkel bereiken door perfecte waaiers te creëren.

De perfecte manier om deze Volume Waaiers te leren plaatsen

Door internationale wimperartiesten opgeleid met de nieuwste technieken

Starten met een uitgebreide theorie over de Volume Lashes

Welke juiste producten te gebruiken

Hoe de juiste volumes bij jouw klant toe te voegen

Voordat we aan de slag gaan op jouw model zullen we eerst oefenen met diverse waaiertechnieken

€ 320 ex. btw

Wil jij jouw klanten de beste service kunnen geven?
ja

SPM Semi Permanente Mascara

Verft u wimpers in uw salon? Dan kunt u nu uw klanten voorzien van een coating die dikker en sprekender is dan wimperverf, de SPM loopt niet uit, is 100 % waterproof, u kunt zonder zorgen sporten, zwemmen, sauna, onder de zonnebank zonder dat dit invloed heeft op uw mascara look.
Met de Semi Permanente Mascara brengt u een coating aan over de natuurlijke wimper, deze behandeling kan zowel op de bovenwimpers als op de onderwimpers worden aangebracht. Dit is tevens een goede aanvulling op de wimperextensions, aangezien deze op de bovenwimpers geplaatst worden kunt u als extra aanvulling de SPM voor de onderwimpers aanbieden! De Semi Permanente Mascara van Fabelash Eyelashes blijft minimaal 3 weken vlekkeloos zitten, het is niet te vergelijken met wimperverf aangezien wij werken met een fyber die de 100% mascara korrel garandeert!

training van 1 dagdeel

inclusief starterspakket

theorie & praktijk les

SPM lesboek

officieel SPM certificaat

vermelding als gecertificeerd wimperstyliste op www.fabelash.com

officieel certificaat Wimperstyliste Master Fabelash Eyelashes

€ 289 ex. btw

Wil jij jouw klanten de beste service kunnen geven?
ja

Perfectie Training Advanced Masterclass

Heeft u al ervaring in het zetten van Wimperextensions maar wilt u uw vaardigheden aanscherpen? Of heeft u ooit een wimperextensions opleiding gevolgd maar voelt u zich nog niet zeker in uw vaardigheden? Volg dan de Refresh/Perfectie Training van Fabelash Eyelashes. Wellicht heeft u al jaren ervaring in het plaatsen van Wimperextensions maar mist u kennis in uw Salon Management. Fabelash Eyelashes heeft een training ontwikkeld waarin jaren ervaringen zijn gebundeld om u te adviseren en op te leiden tot een succesvol wimpersalon.

€ 150,- ex btw inclusief certificaat en lesboek (excl. starterspakket)

U stelt samen met uw trainer het starterspakket naar wens samen.

Wil jij jouw klanten de beste service kunnen geven?
ja

Combinatie trainingen

Kies voor een combinatietraining als u meerdere behandelingen wenst uit te voeren in uw salon. Leer ook de onderwimpers te plaatsen One by One of het aanbrengen van de SPM op de onderwimpers, ook kunt u ervoor kiezen om diverse trainingen op maat samen te voegen.

Bij de combinatietrainingen van Fabelash Eyelashes kunt u ons trainingsaanbod tegen scherpe prijzen combineren zodat u met een complete en vakkundige opleiding van start kunt gaan.
Combinatietraining 1 : Wimperextensions, SPM Semi Permanente Mascara & Mini Lash Lift incl. Starterspakket - 549,- ex btw
Combinatietraining 2 : Wimperextensions & Lower Lashes inclusief starterspakket € 430,- ex btw
Combinatietraining 3 : Wimperextensions, SPM Semi Permanente Mascara, Mini Lash Lift & Lower Lashes inclusief starterspakketten - 620,- ex btw
Combinatietraining 4 : Russian Volume Training & Perfectietraining inclusief Russian Volume starterspakket - € 395,- ex btw
Wil jij jouw klanten de beste service kunnen geven?
ja
Nieuw! Lash Intens Training
Nieuw by Fabelash! De Lash Intens Training is een 2-daagse intensieve opleiding waarbij je 4 technieken van wimperverlenging gaat leren. De opleiding Lash Intens by Fabelash is de basis om als Wimperstyliste aan de slag te gaan. Doordat je meerdere technieken leert in 2 intensieve dagen kun je in jou eigen salon diverse behandelingen aanbieden.
Deze training wordt met succes gegeven in onze Salons in Brazilie! Een absolute aanrader als je All-round Wimperstyliste wilt worden, bij iedereen de juiste techniek toepassen, zodat je je kan onderscheiden in de Wimperbranche, elke klant is uniek en verdient de juiste Fabelash Look die bij haar past!
Voor deze opleiding hoeft u geen ervaring te hebben in het zetten van Wimperextensions, onze opleiding is door professionals ontwikkeld en zodanig uitgewerkt dat we in 2 dagen alle aspecten van het wimperstyliste vak INTENS met jou behandelen. We starten met de Wimperextensions One by One en behandelen tijdens deze dag het plaatsen van een volle set wimperextensions (praktijk) opvullen en verwijderen van de wimperextensions. Uiteraard gaat dit niet zonder een intensieve ochtend gevuld met een uitgebreide Theorieles, Op de 2e dag zullen wij de 2D Light Feathering en Russian Volume Wimperextensions gaan plaatsen, ook tijdens deze dag zullen we starten met een Theorieles. Voor deze training verzoeken wij je zorg te dragen voor 2 modellen!
Vereiste
Gemotiveerde cursisten die een INTENS Training aan durven en gedreven zijn om bij de beste Fabelash Wimperstylistes van Nederland te horen! Enige affiniteit met de schoonheidsbranche is tevens een vereiste. Fabelash staat voor kwaliteit! Om te zorgen dat je met het Fabelash Certificaat een TOPSTYLISTE wordt zijn wij tijdens deze training EXTRA streng met het beoordelen van je werk, ook na de training kan je ten alle tijde terecht bij je trainster voor vragen en/of extra begeleiding. Het Lash Intens Certificaat moet je verdienen, mocht je een bepaalde techniek niet beheersen dan mag je kosteloos gebruik maken van een terugkom dag in overleg met de trainster.
Welke technieken worden er tijdens de Lash Intens Training behandeld:
Wimperextensions One by One / Haartje voor haartje techniek
Starters Set plaatsing (Get to know lashextensions)
2D Light feathering
Russian Volume
Opvullen van de Wimperextensions
Verwijderen van de Wimperextensions
Intens Theorie Class
Kosten: € 595,- ex btw. Inclusief Fabelash Lash Intens Starterspakket
Trainingsdag 1 aanvang 10.00uur
Theorieles Wimperextensions One by One
Diversiteit Wimperextenions en Oogvormen
Hygiene Veiligheid en Voorzorg/intake
Uitleg Fabelash Eyelashes Producten
Salonmanagement / Klantcontact
Plaatsingstecnieken en plaatsing haartje voor haartje op mannequin
Opvullen en Verwijderen Theorie
LUNCH
Proefplaatsing Starterset
Praktijktraining Intens One by One / Haartje voor haartje Volle Set
Opvullen Wimperextensions
Nazorg
Verwijderen Wimperextensions op een mannequin
Trainingsdag 2 aanvang 10.00uur
Theorieles Russian Volume / 2D Light Feathering
Diverse technieken 2D/3D/4D/5D/6D en Russian Volume
Oefening Waaiers en diverse Volumes creeeren
Overloading
Opvullen en Verwijderen
LUNCH
Praktijk 2D en light Feathering
Praktijk Russian Volume
Opvullen
Nazorg
Certificaat uitreiking
Inhoud Lash Intens Starterspakket:
4 x Mixed Tray One by One
2 X Mixed Tray Russian Volume Wimperextensions
1 x 2D / Feathering Mixed Tray
1 X Fabelash Xtreme Glue
1 X Fabelash LashPrimer
1 X Fabelash LashRemover
1 x Straight Tweezer
1 x Curved Tweezer
1 x 3D / Russian Volume Tweezer
Lint Free Tape
Jadestone
10x Wimperborstels
Luchtpompje / Airblower
Theorieboek Fabelash Lash Intens
Raamsticker Fabelash
Certificaat
Indien u de technieken NIET beheerst zullen wij u uitnodigen voor een (kosteloze) terug kom dag. Uiteraard krijgt u alleen het certificaat mee indien u ALLE technieken beheerst. U wordt gedurende de 2 lesdagen intensief begeleid door onze trainers die hun expertise en ervaringen met u zullen delen, ook kunt u na de training ten alle tijde terecht voor vragen en/of advies bij uw trainster. Fabelash verzorgt tijdens de cursusdagen een lunch voor de cursisten en de modellen.
Aantal modellen nodig: 2
Beide modellen mogen geen (oog)make-up en/of Wimperextensions dragen. En dienen voldoende natuurlijke wimpers te hebben. Met voldoende wordt bedoeld dat er geen extreme gaten in de natuurlijke wimpers mogen zitten. Indien u niet in staat bent om voor een model te zorgen, verzoeken wij u dit aan ons door te geven. Informeer ons min. 48 uur van te voren zodat wij een model voor u kunnen verzorgen.
Nu ook mogelijk! 3 daagse training leer van lashes tot brows! Lash Intens–One by One – 2D – 2D Feathering - Russian Volume - SPM – Brows – Shaping - Browextensions - Mini Lash Lift kosten € 995,- ex. Btw inclusief ALLE pakketten.
Wil jij jouw klanten de beste service kunnen geven?
ja
Browshape & browextensions
Wil jij je klant een perfecte oogopslag aanbieden? Voorzie je klanten van prachtige wimperextensions en maak de Fabelash Look helemaal af met prachtige wenkbrauwen! Wij ontwikkelde een manier van het shapen van de natuurlijke wenkbrauw met indien nodig een opvulling met wenkbrauwextensions. Onze partner Fabelash ontwikkelde het shapen van de wenkbrauwen in Brazilie waardoor de Brasilian Brow techniek ontstond, een strakke manier van shapen van de natuurlijke wenkbrauwen, een must in iedere wimpersalon! Bij prachtige wimpers horen natuurlijk ook prachtige wenkbrauwen!
Fabelash introduceert de Brasilian Browtechniek, deze behandeling is voor IEDERE klant geschikt!
Voor elk huidtype geschikt
Geen afbladderende brows
Mooie volle en sexy brows ELKE dag
De klant wordt geadviseerd in Browstyling
Elke brow in of uit de mode kan worden gecreeerd
Professionele begeleiding en vakkundige behandeling
Shape de wenkbrauwen voor een perfecte omlijsting van uw ogen.
Nee niet voor iedereen zijn wenkbrauwextensions weggelegd, wenkbrauwextensions zijn bedoeld om kale plekjes op te vullen in uw natuurlijke wenkbrauwen. Door met een lijm te werken die zowel op de huid als op het natuurlijk wenkbrauwhaartje geplaatst kan worden, shape je de wenkbrauw van de klant naar perfectie! Fabelash heeft in samenwerking met haar Braziliaanse partner Brasilian Brow dé techniek ontwikkeld om een vakkundige Brow Stylist te worden!
Ontwikkel je vaardigheden met deze training! Leer de wenkbrauwen juist te epileren en te vormen en trek hiermee meer klanten aan in jouw salon. Become a Lash & Brow professional!
Wat wordt er tijdens deze training behandeld?
Shapen middels epileren met preciezie pincet
Wenkbrauwen verven
Aftekenen van de bestaande brow alvorens te epileren
Knippen van de brows
Adviseren van de juiste brow bij je klant (browplan maken)
De juiste Brow make up powders van Brasilian Brows, waarmee je klant dagelijks haar wenkbrauwen kan vormen (met jou vakkundig advies!)
Toepassen van browextensions indien nodig
De wenkbrauwextensions blijven tussen de 1 - 3 weken zitten, afhankelijk van je levensstijl, haar- en huidtype en overige factoren.
We raden dan ook aan om de wenkbrauwen op te vullen dit gebeurd meestal na 10 dagen om zo een perfecte wenkbrauw te behouden.
Uiteraard zijn de wenkbrauwextensions uitermate geschikt om enkel voor bepaalde gelegenheden geplaatst te worden.
Cursus Brasilian Brow Shape & Wenkbrauwextensions
Kosten: € 320,- ex btw inclusief een Shape & Wenkbrauwextensions pakket
Inhoud Starterspakket t.w.v. € 106,-
2 Mixed Trays Browloox
Tweezer Browloox
Clear Brow Glue
BrowBrush
Jadestone
White pencil
Wenkbrauwschaartje
Alcoholdoekjes
Theorieboek Browloox
Certificaat
Wil jij jouw klanten de beste service kunnen geven?
ja