PRO-LOOKS

Premium Skin Recovery behandeling

Ontdek onze 100% natuurlijke en eenvoudige aanpak voor een stralende huid zonder pijnlijke infiltraties en met microneedling van slechts 0.5mm.

Onze exclusieve combinatie van bloedplasma en op maat gemaakte kruiden biedt preventieve anti-aging vanaf het 25e levensjaar en kan rimpels tot wel 85% verminderen. Volg ons stappenplan met stoppen met roken, matig sporten, weinig alcohol drinken, voldoende water drinken (2 liter per dag) en genetische belasting in overweging nemen voor optimale resultaten. Herhaal de behandeling minstens eenmaal per jaar, of zelfs halfjaarlijks, 3 of 4 maandelijks voor nog betere resultaten. Kies voor Premium Skin Recovery en geniet van een natuurlijke en effectieve aanpak voor uw huid.

Step by step

Ontdek onze revolutionaire Premium Skin Recovery-behandeling voor een stralende huid als nooit tevoren! Eenvoudig, 100% natuurlijk, effectief en pijnloos.

Met slechts 4 kleine buisjes bloed scheiden we het plasma van de rode en witte bloedcellen, waarna onze exclusieve combinatie van geïoniseerd bloedplasma, Tibetaanse kruiden en 0.5mm microneedling de matrix van uw epidermis opent voor een stralend resultaat. Krijg een serum en voedingssupplement mee voor 2 maanden, vervaardigd in ons eigen huis, voor een energiek en rustgevend gevoel.

Mensen die u al voorgingen..

Bekijk hier de before & after resultaten van de mensen die al voor u gingen.